Business Magazine

Univerzálne Banánové Nohavice s Trendovými Štipkami

Posted on the 07 July 2020 by Cindywright

Univerzálne banánové nohavice s trendovými štipkami

Materiál:

Odolný, elastický a príjemný na dotyk materiál. Oblečenie vyrobené z tejto tkaniny bude trvať dlhšie ako jednu sezónu, pretože dokonale zachováva svoj tvar po opakovanom umývaní, prakticky sa neroztrhne. Absolútne výhody materiálu patrí skutočnosť, že terylene dokonale zachováva farbu, čo znamená, že tlač nebude horieť a nezmizne.

Zloženie: 100% terylén.

Odporúčania pre starostlivosť:

Starostlivosť o terylénovú tkaninu je veľmi jednoduchá-všetky režimy prania v práčke sú vhodné na umývanie tohto materiálu, oblečenie okamžite suché, odporúčame žehliť oblečenie zvnútra v režime „syntetický".

„V kancelárii noste nohavice v tandeme s blúzkou v štýle 70. rokov, doplnené o motýlik a čerpadlá s pohodlnou pätou mačiatka. Ak chcete stretnúť svojich priateľov, zopakujte jednu z lukov Belly Hadidovej v štýle ulice-pridajte do nohavíc pletený top, tenisky a nadmerné kožené tričko."

Univerzálne banánové nohavice s trendovými štipkami

Módni redaktori Vogue sú si istí, že na jar prežívajú skutočnú renesanciu. Takéto modely možno vidieť v zbierkach SS ‚ 20 Etro, Burberry a Isabel Marant. H. I. T. banánové nohavice s štipkami sú vyrobené v univerzálnej čiernej farbe a sú doplnené bočnými vreckami.

Údaje:

  • Vlastná značka;
  • Nohavice s vreckami - trend SS'20 podľa verzie Vogue;
  • Univerzálna čierna farba;
  • Voľný strih je vhodný pre akýkoľvek tvar;
  • Vysoký pás zvýrazňuje pás;
  • Šípky vizuálne roztiahnuť siluetu.

Ako súčasť: 100% terylén je odolný, nezmršťovateľný materiál, ktorý dokonale zachováva svoj tvar a farbu.


Back to Featured Articles on Logo Paperblog