Business Magazine

Zúžený Orezané Nohavice s Vysokým Vzostupom a Objemné Šípky

Posted on the 07 July 2020 by Cindywright

Zúžený orezané nohavice s vysokým vzostupom a objemné šípky

Description:

„V kancelárii, kde nie je prísny oblečovací kód, noste nohavice s nadmerným strihom a čerpadlami. Na prechádzku pridajte veľký pletený sveter, masívne tenisky a krížovú tašku."

Klasické nohavice sa stanú jasným prízvukom akéhokoľvek obrazu kvôli farbe. Jasne červený odtieň „pikantnej chilli papričky" je zaradený do zoznamu trendových farieb FW'19 podľa Inštitútu Pantone Color Institute. Nohavice vizuálne štíhle a pridajte niekoľko centimetrov výšky kvôli vertikálnym dekoratívnym švom a vysokému nasadeniu. Dĺžka tesne nad členkom vám umožní kombinovať nohavice s akoukoľvek obuvou.

Údaje

  • Vlastná výroba (Rusko, Petrohrad);
  • Chili Pepper („Chilli pepper") - aktuálny odtieň FW ‚ 19 od Inštitútu Pantone Color;
  • Trojrozmerné šípky a Empire pas vizuálne predlžujú siluetu;
  • Skrátená dĺžka otvára členky.
Zúžený orezané nohavice s vysokým vzostupom a objemné šípky

Skladá sa z: 63% terylénu, 33% hodvábu, 4% materiálu odolného voči opotrebovaniu.

Na veľkosti modelu s, parametre 84/63/87, výška 170 cm.

Obraz je doplnený šatkou v klietke zo zmiešanej viskózy s pásom, VOJENSKÉ KOŽENÉ TOPÁNKY S KOŽUŠINOVOU PODŠÍVKOU, KRÁTKA BUNDA V AKTUÁLNOM ODTIENI MRAZUVZDORNEJ ŠEDEJ S PRIRODZENOU PLNKOU, KOŽENÉ TENISKY S SEMIŠOVÝMI VLOŽKAMI.

V našom internetovom obchode si môžete kúpiť originálne chudé dámske nohavice za prijateľné ceny. Máme pre ženy široký sortiment štýlových vecí a nápady na zaujímavé kombinácie nájdete v našom katalógu alebo vo vyhľadávaní.


Back to Featured Articles on Logo Paperblog