Business Magazine

Úzke Nohavice So Širokým Pásom a Objemnými Šípkami

Posted on the 07 July 2020 by Cindywright

Úzke nohavice so širokým pásom a objemnými šípkami

„Na prechádzku po meste vytvorte Moderný monolook s nohavicami, veľký pletený sveter na zápas a masívne biele tenisky. Ideš do kancelárie? Vytvorte vrstvený vzhľad so základným vrcholom,bundou, nohavicami, kabátom a členkovými topánkami."

Description:

Paloma svetlo šedá bola zaradená do Pantone Color Institute v zozname základných odtieňov sezóny FW ‚ 19. Laconické nohavice budú ideálnym doplnkom k základnému jesennému šatníku. Budú ľahko dopĺňať prísne aj každodenné oblečenie. Vysoký strih a tenké vertikálne pruhy vizuálne zvyšujú výšku a vizuálne štíhle a široký pás zvýrazňuje pás.

Úzke nohavice so širokým pásom a objemnými šípkami

Údaje:

  • Vlastná výroba;
  • Paloma („Dove") - súčasný odtieň FW ‚ 19 z Pantone Color Institute;
  • Prúžok a vysoký pás vizuálne predlžujú siluetu;
  • Skrátená dĺžka ide dobre s akoukoľvek obuvou.

Skladá sa z: 63% terylénu, 33% hodvábu, 4% materiálu odolného voči opotrebovaniu.

Na veľkosti modelu XS, parametre 89/62/91, výška 170 cm.

Obraz je doplnený plášťom zo zmiešanej viskózy v ULTRAMÓDNEJ veľkej klietke.

Dámske chudé nohavice zostávajú na vrchole popularity - tento štýl zdôrazňuje postavu a dá sa kombinovať s takmer akoukoľvek špičkou. Zúžená silueta je dôležitá tak v kancelárskych modeloch, ako aj v neformálnych modeloch. Všade, kde ste - v práci, doma, v telocvični alebo na večierku - dámske zúžené nohavice budú vždy vyzerať dobre. Pre kanceláriu sú vhodné skrátené modely z oblekových tkanín v pokojných farbách. Dokonale sa zmestia aj do najprísnejších odevných predpisov a budú v harmónii s košeľami a blúzkami v klasickom štýle.

Pri prechádzkach po meste, pri outdoorových aktivitách alebo na piknikoch je lepšie zvoliť pevne priliehajúce modely vyrobené z elastickej látky - poskytujú úplnú slobodu pohybu, takže sa v nich budete cítiť pohodlne a uvoľnene.
Pri extravagantných súpravách je možné použiť chytľavú farebnú variantu so svetlým dekorom, perforáciou alebo zvieraciu potlačou - leopard alebo štylizovanú plazovú pokožku. Topánky na podpätku sú najvhodnejšie na priliehavé klasické modely - topánky, členkové topánky, topánky.


Back to Featured Articles on Logo Paperblog