Fashion Magazine

Outfit: Lavender Fields

By Amy @amzzz1984
Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
EN// What a weekend we had! It was warm, sunny & hot! Loved it! More on my weekend later on this week!
This is what I was wearing Saturday eve to my brother's B-day BBQ. By the way: don't you just love the lavender field that is just outside of my house? Love to stroll around here (or run) it's so relaxing!
Now to the clothes: everything I'm wearing I found at the back of my wardrobe, love these instant ensembles of stuff I didn't even know I owned.
I'm wearing:
Maxi dress: H&M | Sequin sleeveless vest: Dept | Necklace: Maison Scotch | Belt: Primark | Sandals: de Bijenkorf | Sunnies: Ray-ban | Lipstick: Hema
NL// Wow, wat een weekend hebben we net achter de rug: warm, zonnig & heet! Heerlijk! Meer over mijn weekend komt later deze week op de blog. Dit is wat ik zaterdagavond aan had naar t BBQ feestje ter ere van mijn broertjes verjaardag! By the way: wat vinden jullie van dit lavendel-veld dat serieus net achter mijn huis ligt? Ik vind het heerlijk om hier doorheen te wandelen, of te rennen natuurlijk. Zo chill. 
Nu mijn outfit. Alles wat ik aan heb vond ik ergens in mijn kast. Ik vind het heerlijk om outfits samen te stellen van items waarvan ik niet eens wist dat ik ze had! 

Ik draag: 
Maxi dress: H&M | Gilet met pailletten: Dept | Ketting: Maison Scotch | Riem: Primark | Sandalen: de Bijenkorf | Zonnebril: Ray-ban | Lipstick: Hema


Follow me: Facebook | Twitter | Bloglovin | Lookbook.nu [email protected] instagram: @amysfashionscrapbook
Photo's: by My life as Matt


Back to Featured Articles on Logo Paperblog

Magazines