Fashion Magazine

Inspiration: Wise Words

By Amy @amzzz1984
Inspiration: Wise Words
Inspiration: Wise Words
Inspiration: Wise Words
Inspiration: Wise Words
Inspiration: Wise Words
Inspiration: Wise Words
Inspiration: Wise Words
Inspiration: Wise Words
Inspiration: Wise Words
Inspiration: Wise Words
Inspiration: Wise Words
Inspiration: Wise Words
EN// I love Pinterest! Since my photo editing program is pretty much stuffed I decided to pinterest the whole night (and listen to Amy MacDonald...) in stead of fixing it.... so I thought: why not treat you to some of my favorites quotes? I can literately spend all night pinning, getting inspired by all the wise words, lovely pics etc. So for today I leave you a scrapbook-page of my favorite quotes; hope they inspire you as much as they inspire me! 
NL// Ik ben verslaafd aan Pinterest! My photo editor programma werkt momenteel niet, en in plaats van daar iets aan doen heb ik de hele avond gepinned (and Amy Mac geluisterd...). Dus vandaag laat ik jullie mijn favo quotes zien! Ik kan letterlijk de hele avond pinnen; Ik raak zo geinspireerd door al die wijze woorden, mooie foto's etc. Dus: hier mijn scrapbook-pagina met een paar van mijn favo quotes. Dat ze jou net zo mogen inspireren als ze mij inspireren! 

Follow me: Facebook | Twitter | Bloglovin | Lookbook.nu [email protected] instagram: @amysfashionscrapbook
Photo's: Pinterest


Back to Featured Articles on Logo Paperblog

Magazines