Travel Magazine

Trinnene for å Bli Klar Til Skoleballet

By Huntsends

Å gjøre seg i stand til et ball er naturlig nok også en litt mer omstendelig prosess enn rutinene man vanligvis går gjennom for å bli klar til mindre formelle anledninger og arrangementer. Man kan selvsagt bestemme selv hvor mye tid og innsats man ønsker å legge i det, men det er likevel noen standard trinn de aller fleste vil komme til å gå gjennom. Her gir vi deg derfor en oversikt over de viktigste trinnene mot å bli ballklar.

Velge og bestille kjole

Det første (og for mange også det viktigste) trinnet for å bli klar for en ballkveld er å bestemme seg for hvilken kjole man ønsker å gå med. Det finnes et enormt utvalg av ballkjoler å velge mellom, og å bestemme seg for den perfekte kjolen kan fort ta mer tid enn man tror. Man bør derfor sørge for å velge og bestille kjole god tid i forveien for å ha det viktigste klart. Man bør også prøve kjolen en stund i forveien så man har tid til å gjøre eventuelle endringer på forhånd. Man bør gjerne også prøve kjolen en siste gang kvelden før, for å gå over alt og se at den sitter som den skal. På selve kvelden for ballet kan det være en fordel å sette av god tid på å gjøre seg klar så man rekker alt man skal og kan nyte tiden frem til ballet starter.

Prøv tilbehør og sko sammen med kjolen

For å se hvordan antrekket kommer til å se ut i sin helhet, bør man prøve på alt av tilbehør man planlegger å gå med sammen med kjolen minst én gang. Slik kan man se om det ser gjennomført ut og at alt står i stil, samtidig som man rekker å gjøre endringer om noe ikke passer helt som man hadde sett det for seg. Ting ser vanligvis annerledes ut på enn hva man ser for seg, og det er derfor lurt å prøve alt man planlegger å gå med sammen. Her kan det være ekstra fint å få innspill fra en venn eller partneren. Skal man gå i høye hæler og det er litt uvant, bør man også prøvegå litt hjemme på forhånd for å bli komfortabel i skoene.

Hår og sminke

Når det kommer til hår og sminke, kan man enten velge å bestille time hos profesjonelle eller gjøre jobben selv. Om man ikke planlegger å gjøre noe veldig spesielt eller avansert som man ikke kan, kan man fint gjøre dette selv eller sammen med en venn. Har man sett for seg en veldig teknisk avansert frisyre som vil ta lang tid å få perfekt, kan det derimot lønne seg å gå til en frisør for hjelp. Det samme gjelder for sminke og dersom man ønsker en garanti for at man kommer til å se helt perfekt ut, kan det være greit å gå til en profesjonell sminkør som har mye erfaring.

Det praktiske

Man bør alltid sørge for å være tidsnok, hvis det er snakk om et veldig formelt arrangement. Å bestille skyss og ha planlagt transport på forhånd er derfor en god idé. Andre ting man bør huske på er å pakke med alt man måtte få bruk for i løpet av kvelden og man er klar for ball.


Back to Featured Articles on Logo Paperblog

Magazines